Vijesti

Načekat ćemo se do druge sezone The Last of Usa

Nakon samo dvije sezone The Last of Us serije, HBO i PlayStation su, vođeni rezultatima gledanosti, potvrdili snimanje druge sezone. Craig Mazin i Neil Druckmann već su krenuli u razvojni proces sezone koja će pratiti Part II igru, ali dalek je put do premijere prve epizode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije emitiranja osporovana Bella Ramsey, a nakon serije hvaljene zbog sjajne izvedbe, sigurno je jako dobro upućena u pozadinska zbivanja. “Proći će neko vrijeme”, Independentu odgovara na pitanje o drugoj sezoni.

“Mislim da ćemo vjerojatno snimati krajem ove godine ili početkom sljedeće. Dakle, vjerojatno će se emitirati krajem 2024. ili početkom 2025.”, smatra. Postoji sasvim realna šansa da drugu sezonu The Last of Usa gledamo tek za dvije godine, što je poprilično dugo, ali i relativno razumljivo.

Snimanje prve sezone bilo je jedno od najskupljih u povijesti za neku TV seriju, produkcija s raskošnom post-apokaliptičnom scenografijom je zahtjevna i komplicirana. Potom su tu i konstantne promjene lokacija te okruženja, svojstvene The Last of Us igrama, a ujedno i noćna mora svake filmske produkcije.

Kako je vama sjela prva sezona? Što je moglo bolje, a što gore? Uključite se u našu diskusiju i ostavite svoje glasove u anketama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano