Vijesti

Nadogradnja za Cyberpunk 2077 koju smo čekali 2 mjeseca popravit će 4 sitnice

Početkom prošlog mjeseca hakiran je CD Projekt. Hakeri su neovlašteno sa servera pokupili izvorne kodove The Witchera i njegove nadolazeće next-gen nadogradnje, Quent kartaške igre i posljednje verzije Cyberpunka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je poremetilo razvoj nove 1.2 nadogradnje koju smo trebali igrati još prije nekoliko tjedana, ali CD Projekt nas sada uvjerava da ćemo je igrati u narednih 10-ak dana. I ne samo to, dobili smo detalje što ona sve donosi.

4 sitnice, 4 trailera

Policija se više neće nerealno brzo stvoriti na mjestu zločina. Policija će odsad prvo lansirati dron u izvid, a zatim će poslati svoje snage. “Policajci se više neće spawnati iza igrača”, kaže Łukasz iz CD Projekt Reda. Video.

Iz CD Projekta kažu i kako su igrači dosad imali velikih problema s upravljanjem automobila, a najviše oni koji igraju na PC-ju u manjem broju sličica u sekundi. Osjetljivost upravljanja nakon nove nadogradnje prilagodit će se kvaliteti izvođenja igre, a osim toga u postavkama će se i ručno moći mjenjati takva postavka. Video.

Tu je i mogućnost odglavljivanja vozila kada se ono zaglavi. A to se dešavalo često. Držanjem gasa i usmjeravanjem vozilo će se jednostavno odbiti tamo gdje ga trebate postaviti. Video.

Dodge nakon dvostrukog stiskanja tipke za kretanje moći će se isključiti u postavkama. CD Projekt javlja kako su zabilježili čak 4 tisuće neželjenog umiranja igrača zbog ovog problema. Video.

I… to je to. Puno riječi i čak 4 videa za 4 sitnice, rekli bismo. Zasad još uvijek nema riječi o performansama, a posebno performansama konzola. Do neke naredne nadogradnje…

Igra

Povezano