Vijesti

Najava: Službeni Tekken 7 turnir, Zagreb, 10. 11. 2019.

Tekken 7, jedna od najigranijih borilačkih igara trenutno na svijetu, ima svoje poklonike i u Hrvatskoj, a okršaju tih majstora borilačkih igara možete svjedočiti 10. studenog u 15:00, u zagrebačkom HangOut Baru na adresi Tomićeva 5A!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir pod imenom „Heel in the back“ službeni je Tekken turnir/Dojo tournament odobren od strane Tekken World Toura, a organizira ga hrvatska skupina fighting game entuzijasta „Crouch Guard“ koja već više od godinu dana obogaćuje hrvatsku gaming scenu raznim turnirima borilačkih igara.

Tematika „Heel in the back“ turnira je vječna borba između faceova i heelova u pro wrestling svijetu, tj. sukob pozitivaca i negativaca koji su velikim dijelom inspirirali Tekken serijal, ali i pojedinačne likove poput Kinga i Marduka.

Tekken 7 recenzija

Pridružite se Crouch Guardu u još jednom turniru, odvažite se stupiti u ring i zagrijte palčeve, te prisustvujte odličnoj atmosferi i vrhunskim comboima, te podržite hrvatsku fighting game scenu. Kotizacija iznosi 20 kuna, a sve informacije o turniru možete pronaći na Crouch Guardovoj Facebook stranici. Također, cijeli event bit će popraćen komentatorima i live streamom za dodatno Tekken iskustvo! Vidimo se!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano