Vijesti

Tekken 7 premašio je 9 milijuna prodanih primjeraka, a danas će doslovno preuzeti Virtua Fighter 5

Legendarni producent i direktor Katsuhiro Harada započeo je kao glasovni glumac. U početku je pružao glasove likovima u Tekkenu poput Yoshimitse, Marshall Lawu i drugima, a s trojkom je preuzeo posao direktora kojeg nije napustio do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2015. nadgledao je izlazak Tekkena 7, kasnije i Retribution verzije za arkadne automate, te je ujedno i jedan od najzaslužnijih za izvrsne prodajne rezultate čitavog serijala. Sada se pohvalio kako je Tekken 7 premašio brojku od 9 milijuna prodanih primjeraka, te ukupno čak 53 milijuna za čitavi serijal.

Inače, Tekken 7 od danas preuzima Virtua Fighter 5 u novom TEKKEN 7 Collaboration DLC-u. Fighteri će se zamijeniti onima iz Tekkena, a preradu u Tekken stilu dobit će čak i korisničko sučelje te soundtrack.

Trailer ispod pokazuje transformacije Akire u Kazuyu, Goha u Bryana, Pai u Lili, Aoi u Asuka, Jacky u Paula, El Blazea u Kinga, Vanesse u Ravena, Sarah u Ninu, Shun Di u Leia, Kage u Larsa, Jeana u Jina, Laua u Heiachia, Jeffreyja u Marduka, Wofla u Armor Kinga, Lei-Fei u Eddyja, Brada u Claudia, Taka-Arashia u Boba, Eileen u Luchy Chloe i Liona u Violeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano