Vijesti

Najavljen je Detroit: Become Human Tokyo Stories, ali nije ono što želite

Ili možda jest, ako volite mangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit: Become Human 2018. je oduševio prezentacijom priče o moralnom disbalansu budućnosti i pravima androida. O njemu se i danas priča na kavama, ali nažalost, barem zasad neće se pričati o nastavku.

Iako Quantic Dream uz Star Wars naslov radi na još jednom tajnom projektu koji bi čak i mogao biti nastavak Detroita, Detroit: Become Human Tokyo Stories je manga koja nema direktnu poveznicu s pričom u igri, ali će se pozabaviti sa donekle sličnim problemom u zemlji izlazećeg sunca, javlja Famitsu.

Glavna protagonistica je android Reina, idol i popularna pop pjevačica. Za razliku od Detroita, u Japanu androide vide kao perspektivu za razvoj zemlje, međutim, raste nezadovoljstvo ljudi čije poslove su uzeli i kroz strip se lagano kuha revolucija.

Za Tokyo Stories zaslužni su pisac Saruwatari Kazami i ilustrator Moto Sumida, priču je odobrio sam Quantic Dream, debitirat će sutra 27. 7. u Japanu, a kasnije vjerojatno i u ostatku svijeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano