Vijesti

Otkriven je datum izlaska Detroit: Become Humana za PC

Ranije ove godine developer Quantic Dream je objavio kako njegove 3 najveće igre stižu na PC, čime je na veliko iznenađenje sviju stigao kraj ekskluzivnoj suradnji s Sonyjem i PlayStationom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije samo to iznenadilo igrače. Iznenadila nas je i informacija kako će Detroid: Become Human, Beyond: Two Souls i Heavy Rain na PC-ju biti dostupne isključivo na Epic Games Storeu, što je razgnjevilo dobar dio igrača koji u Epicu naspram Steamu vide mračne sile zla.

Konačno smo dobili datum izlaska za prvu i najnoviju od te 3 igre, a on je zakazan za 12. 12. i moći će se kupiti po cijeni od 40 eura, za 20 jeftinije nego što je to bilo na PlayStationu 4.

Prigodom objave datuma izlaska dobili smo i novi 4K trailer koji je već fantastični prikaz s PlayStationa 4 podignuo na još veći nivo. Dakle, fantastičnu priču punu moralnih dioba igrat ćemo u 4K rezoluciji na PC-ju 12. 12. ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano