Vijesti

Najavljen je UFC 5. Izlazi kasnije ove godine s gotovo pa fotorealističnom grafikom

Electronic Arts otkrio je prvi UFC naslov nakon 3 godine. Ovog puta radi se o prvom isključivo current-gen iskustvu i to na novom grafičkom pokretaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put to je interni Frostbite pokretač, a posebne modifikacije istog omogućit će, kažu, nikad preciznije udarce dosad, što sa sobom povlači i nikad preciznije reakcije tijela. Očitovat će se to i na peformansama boaraca, pa će, primjerice, udarci u jetru realistično utjecati na ponašanje tijela, poput onih iz sad već legendarnog dvoboja Miočića i Cormiera.

Nova fizika realistično će simulirati cijeđenje znoja te prskanje krvi, što znači kako ni UFC 5 neće biti igra za djecu, a sve to će, obećavaju iz EA Vancouver studija, rezultirati dosad najrealističnijom prezentacijom MMA mečeva u videoigrama. Tomu će svakako pridonijeti gotovo pa realistični vizuali, što posebno vrijedi za modele boraca. UFC 5 definitivno je jedan od grafičkih bombončića današnjice.

Osim aktualnog rostera boraca, UFC 5 imat će i boračke zvijezde poput Fedora Emalienka, Muhammada Alia i Mike Tysona. Njih trojicu i brojne druge prebijat ćete od 27. 10. ove godine. Izlazi samo za PS5 i XSX/S, a oni koji prednaruče Deluxe izvedbu igrat će ga tri dana ranije.

Igra