Vijesti

Novi prikaz UFC-a 5 pokazao koliko je odmakla grafika u igrama

UFC 5 dodatno će zagužvati već tijesni kraj listopada, međutim, svi ćemo se složiti kako ovaj naslov cilja specifičnu grupu igrača kojima neće zasmetati ni Spider-Man 2 ni Alan Wake 2 kako bi od prvog dana uskočili u virtualni oktogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to kakav virtualni oktogon. Prošli UFC graničio je s realističnim, a novi prikazuje ukazuje upravo koliko je UFC 5 napredovao u tom smjeru. Od ulaska boraca, do njihovog predstavljanja, do režiranih snimki i proglašenja pobjednika, sve izgleda kao u TV prijenosu. S naglaskom na prezentaciju, novi UFC izgleda kao prijenos iz pravog života, a za potpuni dojam nedostaju tek Vlado Boban i Zelg Galešić.

A potom je tu i sama borba, gdje je napravljena posebna fizika za krv i znoj, pa UFC 5 na trenutke izgleda i previše brutalno. Kao i u pravom životu. Međutim, najveći napredak ostvaren je na izgledu boraca. Mišići su bolje definirani te se vidi njihovo širenje i skupljanje kod udaraca. Lica su detaljnija, a što reći za fiziku kose kao zaštitni znak nekih od najpopularnijih boraca?

I ako niste fan borilačkog sporta, isplati se pogledati. UFC 5 igramo od 26. 10. na PS5 i XSX/S.

Igra