Najavljen Tiny Tina’s Wonderlands, zaseban spinoff Borderlandsa

Prva stvar na repertoaru jučerašnjeg Summer Games Festa bila je nova igra 2K-a i Gearboxa Tiny Tina’s Wonderlands. Na pozornicu je došla i Ashly Burch, glumica koja daje glas Tiny Tini (mnogima poznata i kao Aloy iz Horizona). Tokom prezentacije upravo je Ashly bila ta koja nam je donosila više informacija o nadolazećem naslovu. Igra će biti pravi “AAA” naslov s kompletnom kampanjom, kooperativnim igranjem do 4 igrača, te će imati bogati endgame sadržaj. Igrači koji vole Borderlands pronaći će sličnosti između ova dva naslova, ali i puno razlika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi puta ćete moći sami kreirati svoje likove i svakog od njih rasporediti u različite klase. Igra će imati klasičan stil igranja svojstven Borderlandsu, a sam setting je fantastika. Bit će puno zmajeva, goblina i patuljaka, a inspiraciju povlače iz Tiny Tina DLC-a kojeg smo igrali u Borderlandsu 2. Randy Pitchford se također oglasio i tvrdi kako je igra u razvoju već gotovo 10 godina. Njen izlazak je predviđen za prvi kvartal 2022. godine.

Sviđa li vam se novi spinoff Borderlandsa? Koja Borderlands igra vam ja najdraža?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS