Najavljen Torchlight III

Sjećate li se koliko godina je prošlo od kad je Torchlight II ugledao svjetlo dana? Više od 7. Ova sjajna RPG igra pokupila je mnogobrojne hvalospjeve kritike i igrača i nitko nije mislio da ćemo čekati toliko dugo nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vas koji pratite serijal, onda znate da je igra već neko vrijeme u razvoju i da je do danas naslov bio poznat pod imenom Torchlight Frontiers. Ideja je bila da Frontiers bude F2P MMORPG, ali su developeri shvatili da to nema smisla i na svu sreću odlučili su odbaciti ime, i koncept Frontiersa. Umjesto toga, dobiti ćemo punokrvni Torchlight II nastavak.

Igru ćemo moći igrati u online i offline modeu, neće biti nikakve in-game trgovine gdje ćemo trošiti pravi novac. Torchlight III stiže već ove godine na PC (Steam točnije), a igra će ubrzo nakon toga doći i na konzole.

Torchlight serijal ima vjernu vojsku hack and slash fanova i sigurni smo da će i Torchlight III biti veliki uspjeh. Još uvijek na tržištu ima mjesta za dobre dungeon crawler hack and slash RPG igre. Developeri su obećali otkriti još više detalja i gameplaya uskoro.