Vijesti

Najavljena je nova nogometna simulacija, UFL je globalna online nogometna igra i bit će F2P

Na Gamescom prezentaciji koja u trenutcima pisanja ovog teksta još traje, najavljena je možda i najuzbudljivija novost. Nogometne simulacije nakon godina duopola dobit će trećeg ozbiljnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFL je potpuno nova nogometna simulacija studija Strikerz Inc. Studio čine 5 regionalnih podružnica diljem svijeta s preko 200 developera koji su dosad uglavnom radili na mobilnim naslovima, što poziva na oprez.

No vratimo se na UFL, njihov dosad najambiciozniji projekt i dopustimo si dozu uzbuđenja. Ova nogometna simulacija izvodit će se u Unreal Engineu i sudeći po priopćenju za novinare koji smo zaprimili bit će isključivo online igra koju developeri nazivaju “online ligom”.

Zvuči nam kao nešto poput Ultimate Teama iz FIFA serijala, a tome u prilog ide i navod kako će u igri biti 5 tisuća licenciranih igrača. Pretpostavljam da ćemo od svih njih raditi vlastite timove i natjecati se u online igrama, unatoč tome što se iz trailera jasno vidi licenca za jedan nogometni klub – West Ham.

UFL će u partnerstvu s poznatim InStatom, platformom za praćenje performansi igrača, sve te igraće prenijeti u igru u što je moguće realnijem obliku po pitanju statistika i atributa.

UFL je u razvoju još od 2016. godine, bit će besplatan za igranje, konstantno će se nadograđivati novim sadržajem i naglasak će biti na fair-play igranju bez pay-to-win mikrotransakcija. “Mi smo zaljubljenici u nogomet i strastveni igrači, godinama igramo nogometne igre i točno znamo što ljudi žele vidjeti od jedne nogometne simulacije”, navode za kraj iz Strikerz studija.

UFL osim uskoro nema datuma izlaska, stoga se nadamo uskoro i nekom konkretnijem prikazu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano