Vijesti

Najavljena nova zakrpa za Watch Dogs: Legion, stiže novi DLC i 60 FPS-a

Ubisoft je proteklog tjedna izbacio ogromnu 4.0. zakrpu za Watch Dogs: Legion. Prilično opsežne i dugačke patch note možete pronaći ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovu zakrpu čekalo se gotovo 2 mjeseca, a podsjećamo da je patch već jednom bio odgođen. Osim samih popravaka napravljen je niz dorada u online dijelu igre.

Ubisoft na taj način želi potaknuti igrače da se što više uključe u njihov multiplayer koji je, nažalostn od samog izlaska više manje – mrtav.

Dodan je niz novih operativaca, lakši način zarade XP-a, te do 30 dnevnih izazova kako bi izbalansirali napredak igrača. Konačan cilj je smanjiti repetitivne aktivnosti, te igračima konstanto pružati osjećaj novog sadržaja.

Međutim, odmah po izlasku same zakrpe 4.0., Ubisoft je najavio sljedeću zakrpu koja nosi 4.5. oznaku i izlazi idući mjesec točno na dan Ubisoftove E3 konferencije.

S tom novom zakrpom konačno dolazi mogućnost igranja u 60 FPS-a na novim konzolama. Također, krajem lipnja dolazi i Bloodline DLC gdje bismo napokon trebali zaigrati s originalnim, za mnoge i najboljim protagonistom – Aidenom Pierceom. Ujedno je najavljen i dolazak Wrencha iz Watch Dogsa 2.

Oba lika bit će u potpunosti integrirana u kampanju, pa tako cijelu kampanju možete odigrati s Aidenom ili Wrenchom. Čini se da se Ubisoft ekstremno priprema za svoju konferenciju i da nas čekaju brojna ugodna iznenađenja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano