Vijesti

Najavljeni FIFA 22 “gameplay reveal” nije pokazao ništa gameplaya

Ako ste kao i naš Filip (@Flipper) bili uzbuđeni zbog otkrivanja gameplaya nove FIFA-e, ostat ćete razočarani. Kako su ga nazvali, “Official Gameplay Reveal” event je u svojih 30 minuta prikazao 28 minuta međusobnih razgovora između developera i navučenih 2 minute nepovezanih gameplay sekvenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim rijetkim i nepovezanim sekvencama primijetit ćete najviše fluidnije animacije, a koje izgledaju prirodnije i nekako realističnije. S druge strane, nekoliko svjetskih medija imalo je priliku igrati preview build igre, ali ne i snimati. Neke od njihovih dojmova sažet ćemo u nekolko natuknica.

  • Golmani su bolji, bolje reagiraju u 1 na 1 situacijama i ne događaju se više one situacije kada povratna lopta ide prema njima, a oni ne znaju jeli bi se bacili na nju ili je ispucali
  • Fizika lopte je bolja, ali još ne na onoj razini na kojoj je PES (tvrdi Eurogamer). Putanje leta su bolje i ugodnije je prebacivati je s jedne na drugu stranu
  • Animacije su na jednoj novoj razini, njih preko 4 tisuće srezale su glupave situacije koje se inače događale barem nekoliko puta na utakmici na nulu. Svi veliki mediji impresionirani su izvedbom.

I to je manje više to. Prema svima koji su je testirali, FIFA 22 se još uvijek u velikoj većini vremena igra i ponaša slično kao i prethodne igre u serijalu.

I to je zasad to. Za više dojmova i reakcija čekamo prve prave gameplay prikaze i, naravno, demo da to sve isprobamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano