Vijesti

Najnovija Epicova akvizicija: Shopping centar

Što napraviti s Fortniteovim milijardama? Idemo napraviti svoj Steam, kupovati ekskluzive, napraviti najbolji engine ikada, poklanjati igre igračima, tužit ćemo Apple i Google, kupiti poneki studio i… nabaviti vlastiti shopping centar. To je otprilike tok misli kada se okupe Epicovi rukovoditelji za jednim stolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvučat će čudno, ali kupovina shopping centra možda je i najlogičniji potez ovog giganta gaming idnsutrije. Naime, posljednjih godina broj zaposlenika Epica se udvostručio, a njihovo središte u gradu Cary u Sjevernoj Karolini postalo im je premalo. Rješenje su pronašli 10-ak minuta vožnje dalje, u shopping centru kojeg će platiti gotovo 100 milijuna dolara te se u njega kompletno preseliti do 2024. godine.

Baš poput drugih tehnoloških giganata, Epic će tamo smjestiti urede, konferencijske dvorane i prostore za opuštanje vlastitih zaposlenika. Ovaj 40 godina stari shopping centar će nadograditi i preurediti za svoje potrebe. Najbolja kupovina ikad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano