Vijesti

Nakon čak 20 godina stiže nova The Addams Family igra

Da, zaista je prošlo čak dvadeset godina od zadnje igre iz ove popularne franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je doduše da bez obzira na iznimnu popularnost crtića, serija i filmova, napravljeno je svega šest igara. Izašle su na gotovo svim aktualnim platformama tog toba, od 1989. sve to 2001. godine te postigle raznolike rezultate. Od posljednje, The New Addams Family za GameBoy Color, proteklo je čak 20 godina duge stanke no srećom čekanju je došao kraj.

Poznati izdavač family-friendly igara Outright Games je pribavio licencu za ovu iznimno popularnu TV franšizu te će u rujnu izdati igru koja bi trebala popratiti izlazak novog filma ovog listopada. The Addams Family: Mansion Mayhem je co-op puzzle avantura za do četiri igrača, koji će preuzeti kontrolu nad Wednesday, Pugsley, Gomezom i Morticiom. Tajanstveni gost njihove palače radi probleme te ga naši simpatični junaci rješavajući mnoge zagonetke pokušati omesti u planovima da preotme njihov dom. Naglasak tijekom igranja će biti na iskorištavanju posebnih mogućnosti svakog lika, kao i zajedničkom rješavanju mnogih glavolomnih zagonetki. Izdavač nažalost nije izjasnio da li će co-op biti online ili isključivo lokalni.

The Addams Family: Mansion Mayhem izlazi 24. rujna za PC, Nintendo Switch te za sada neimenovane PlayStation i Xbox konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano