Nakon dvije godine konačno smo dobili novi Biomutant gameplay

Ljudi, Biomutant je živ! Igra koja nas je kad je prikazana po prvi puta prije dvije godine zaista oduševila, konačno je danas dobila novi gameplay prikaz i intervju s developerom. Zaista više nismo bili sigurni što se događa s igrom, ali drago nam je da možemo napisati i potvrditi da je igra itekako živa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi gameplay prikaz

Ne samo da je živa, nego i dalje izgleda kao igra koja ima ogroman potencijal. Ako slučajno ne znate – riječ je o ogromnoj RPG open world igri koja kao što sami vidite djeluje poprilično zanimljivo i definitivno podsjeća na miks igara kao što su Zelda, Ratchet pa i Shadow of the Colossus. Dizajn likova je uvrnut kao i protivnici, a i čitav svijet odiše pomalo specifičnim dizajnom. Definitivno nam i dalje izgleda kao igra koja ima veliki, veliki potencijal.

Developeri su potvrdili da dodaju još neke stvari u igru i peglaju bugove, a na konkretan datum izlaska ćemo još malo pričekati. Ako niste pogledali ovaj stari gameplay od prije dvije godine, svakako ga pogledajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS