Vijesti

Nakon samo dvije epizode, potvrđena je druga sezona za The Last of Us TV seriju

Nebrojeno puta upitani o drugoj sezoni The Last of Us TV serije, glumci i režiseri sramežljivo su odgovarali s “vidjet ćemo”. Neil Druckmann prekjučer je poručio kako treba vidjeti hoće li se popularnost zadržati i u narednim epizodama, međutim, izgleda da rukovoditeljima HBO-a to nije previše bitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon samo dvije epizode, uprava HBO-a donijela je odluku i upravo ju službeno potvrdila drugu sezonu. “Putovanje se nastavlja”, poruke su koje sjaje na Twitter profilima HBO Maxa i The Last of Usa.

“Sretan sam, počašćen i iskreno oduševljen što se toliko ljudi uključilo i povezalo s našim prepričavanjem putovanja Joela i Ellie”, komentirao je potvrdu druge sezone Neil Druckmann. “Suradnja s Craigom Mazinom, našom nevjerojatnom glumačkom ekipom i HBO-om nadmašila je moja ionako visoka očekivanja.”

Obnova za drugu sezonu ne iznenađuje apsolutno nikoga. Osim što pljušte fantastične ocjene kritike i gledatelja, The Last of Us je iz epizode u epizodu sve gledaniji te se opasno približava brojkama koje je postizao Game of Thrones spin-off House of the Dragon. Prvu epizodu premijerno je gledalo 4,7 milijuna gledatelja u SAD-u, drugu epizodu čak 22% više – 5,7 milijuna, što je najveći porast gledanosti između dvije epizode u povijesti HBO-a.

ffa anketa

S kojom ocjenom biste ocijenili drugu epizodu The Last of Us TV serije

  • 5 80%
  • 4 14%
  • 3 3%
  • 1 2%
  • 2 1%
Hvala ti 🎉

Premijera treće epizode prve sezone The Last of Usa zakazana je za ponedjeljak u 3 ujutro na HBO 1 kanalu i HBO Max pretplatničkom servisu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano