Vijesti

Nakon što je Sony objavio datum izlaska Ragnaroka, Square je odgodio Forspoken

Square Enix je ponovno odgodio Forspoken. Razlog nove odgode ne leži u činjenici da developerima treba još vremena, nego je više strateške naravi. Forspoken je trebao izaći 11. 10. što bi značilo da u manje od mjesec dana izlaze Modern Warfare 2 i God of War Ragnarok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao rezultat razgovora s ključnim partnerima, donijeli smo stratešku odluku o pomicanju datuma izlaska Forspokena na 23. 1. Svi elementi su završeni i razvoj je u finalnoj fazi poliranja. Želimo zahvaliti svima na kontinuiranoj podršci i strpljenju na našem putovanju…”, poručili su Square Enix i Luminous Productions.

Prvi put prikazan još na PS5 prezentaciji u ljeto 2020., Forspoken je prva igra japanskog Luminousa, studija sastavljenog od developera Final Fantasyja XV. Square Enix je tada govorio da cilja isporučiti najkvalitetnije vizuale ikada viđene u jednoj open world igri. Hoće li to uspjeti saznat ćemo početkom 2023. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano