Vijesti

Nastavak Callisto Protocola je akcijski rogulike naslov manje produkcije

Ambiciozni survival horor Callisto Protocol originalnog kreatora Dead Spacea nije uspio povratiti visoku investiciju. Glen Schofield je napustio studio, uslijedili su otkazi i rekonstruiranje svih pozicija, a produkt je projekt znatno manje skale, ali smješten u isti univerzum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Project Birdseye je akcijski rogulike naslov smješten u Black Iron zatvor, poprište zbivanja iz Callisto Protocola. Igra se iz izometriske perspektive kao twin stick pucačina, a developeri navode kako je sve nastalo kao projekt iz strasti.

“Kao što možete vidjeti, ovo nije The Callisto Protocol 2, ovo je više side quest koji nam je jako lijepo sjeo, omogućio nam je da proširimo svijet igre i protegnemo kreativu na nešto drugačije”, poručuju iz Striking Distancea.

Svejedno, ovaj spin-off Callisto Protocola nije glavni projekt studija. Developeri, dodaju, usporedo rade na novom visokobudžetnom AAA naslovu o kojem zasad nisu spremni pričati. Znamo da se razvija u Unreal Engineu 5, a vjerojatno neće biti dijelom Callisto univerzuma.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano