Vijesti

Potvrđeni su PS+ Essential naslovi za listopad: Survival horor, Farming Simulator i hit RPG

AŽURIRANJE: Potvrđena je sjajna listopadska ponuda za PlayStation Plus pretplatnike. U prvom mjesecu nakon poskupljenja, Essential pretplatnici igrat će već od ranije poznate The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 te Weird West.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok smo za horor avanturu te simulator farmanja znali još jučer zahvaljujući leakerima, mračni fantasy izometrijski RPG Wild West najavljen je kao treći PS+ naslov.

ORIGINALNA VIJEST 26. 9.: Leakeri ni ovog mjeseca nisu razočarali, a najpouzdaniji među njima donosi nove PlayStation Plus Essential naslove za listopad.

To su, po tko zna već koji put javlja heroj Billbil-kun, survival horor The Callisto Protocol te Farming Simulator 22. Treća PS+ Essential igra za listopad još uvijek nije poznata, međutim, kada usporedimo ove dvije igre s prethodnim mjesecima, treća igra ni ne treba.

Baš o igri The Callisto Protocol puno smo pisali prošlih tjedana. Radi se o debi naslovu Striking Distance studija, pod vodstvom kreatora Dead Spacea. Premda se ne radi o lošoj igri, dapače, voljet će je ljubitelji žanra, projekt nije uspio povratiti uloženi novac. Što nipošto ne znači da ga ne morate odigrati. Ocjena od 75 našeg Sandija (@Sadidam) još je uvijek dosta dobra za bilo koju igru.

O Farming Simulatoru ne moramo pisati previše, svi znamo što je i zašto je popularan, osobito na ovim prostorima, a širi se i globalno zahvaljujući rastućoj eSport sceni. Ako ih Sony službeno potvrdi, obje igre na PlayStation Plus stižu u utorak 3. 10.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni PS+ Essential naslovima za listopad?

  • Da 63%
  • Ne 37%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano