Vijesti

Naughty Dog je odgovorio na ptianje o The Last of Us multiplayeru

The Last of Us dan donio nam je prvu sliku iz The Last of Us TV serije, nešto novog mercha, ali i konačno nešto konkretnije o The Last of Us multiplayer projektu. “Sve je to divno i krasno (merch, zahvale itd. op.a.), ali što je s igrom”, pitali su fanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ukratko, radimo na njoj”, odgovorili su iz Naughty Doga. “Sviđa nam se ono što tim razvija i želimo im dati vremena da izgrade ovaj ambiciozni projekt”, pomalo politički su se osvrnuli na The Last of Us multiplayer uz dodatak kako će nam otkriti više “kada budu spremni”.

Godinu i tri mjeseca prošlo je od izlaska The Last of Us Part II, a najmanje toliko vremena multiplayer projekt je u punoj produkciji. Poznato nam je kako se na njemu radilo još i prije izlaska dvojke s namjerom da bude djelom igre, a onda je sve postalo znatno ambicioznije. Toliko ambiciozno da je multiplayer evoluirao u zasebnu igru.

Dakle, više o multiplayer projektu saznat ćemo kada ekipa iz Naughty Doga “bude spremnija”, a ako je za vjerovati glasinama i informacijama iskopanim iz datoteka dvojke, očekujte velike mape, veliki broj igrača i možda battle royale elemente.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano