Vijesti

Naughty Dog potvrdio da ništa od novog Jak & Daxtera

Ako je možda i postojala neka nada i vjerovanje kako bi iduća Naughty Dog igra mogla biti u razvoju za PS5, onda ćemo vas sve nažalost morat razočarati. Naughty Dog ne razvija novog Jak & Daxtera, iako su svjesni da fanovi žele igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to potpredsjednik ND-a, Evan Wells:

Fanovi od nas i dalje zahtijevaju i žele novu Jak & Daxter igru. Žao mi je što to moram reći, ali Naughty Dog ne radi na novom nastavku. Mi i dalje volimo serijal i likove koje smo stvorili, i kad vidim što Insomniac radi s Ratchet & Clankom, i mi dobijemo želju napraviti nešto slično.

Izvor: https://www.videogameschronicle.com/news/naughty-dog-says-it-isnt-working-on-a-new-jak-daxter-but-wishes-it-was/

Posljednja prava Jak & Daxter igra izašla je davne 2009. godine. Prošlo je dakle već 12 godina ako ne računamo HD kolekcije koje su došle na PS3 i PS4.

Prema posljednjim informacijama, Naughty Dog radi na remakeu originalnog The Last of Usa i multiplayer igri smještenoj u The Last of Us svijet. Još uvijek nismo sigurni je li to multiplayer koji je trebao doći s TLOU Part II ili će to biti zasebna igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano