Vijesti

Naughty Dog radi na dosad najkompleksnijoj multiplayer PlayStation ekskluzivi

Naughty Dog kuha nešto veliko. Sigurno je samo da je u pitanju zasebna multiplayer igra. Mi vjerujemo da je riječ o multiplayer igri smještenoj u The Last of Us univerzum. Je li riječ o Factions multiplayer modeu koji je trebao izaći kad i The Last of Us? Moguće je da je, ali čini se da je projekt u međuvremenu postao puno ambiciozniji nego što je to originalno planirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio je objavio da traži zaposlenike za “multiplayer igru koja će imati kvalitetu njihovih single player igara.” To bi značilo da nas očekuje vrhunska produkcija, vrhunska usmjerenost na najsitnije detalje, vrhunska grafička prezentacija i vrhunski gameplay.

Embark on Naughty Dog’s newest adventure – the studio’s first standalone multiplayer game! We’re seeking to bring the same level of ambition and quality of our signature, story-driven games to this unique multiplayer project.

https://www.naughtydog.com/greenhouse/job/3200233?gh_jid=3200233

Vjerujemo da je šef PlayStation studija, Hermen Hulst, upravo mislio na igru koja stiže iz Naughty Doga, kad je izjavio “da tko kaže da multiplayer igre ne mogu imati sjajnu priču?”.

Jasno je kako Naughty Dog radi zaista na velikoj “AAA” multiplayer igri koju ćemo moći kupiti neovisno posjedujemo ili ne The Last of Us Part II. Vjerujemo da ćemo saznati o čemu je riječ u idućih mjesec i pol dana. Još uvijek čekamo kad će Sony objaviti datum svoje konferencije na kojoj će predstaviti sve što nam stiže u budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano