Vijesti

NBA igrači prvi su zaigrali novi Call of Duty

I dok iole službena najava Modern Warfarea 3 sad već neobično kasni, što je u skladu s glasinama o otežanom razvoju igre, a koja je bila na rubu toga da Call of Duty uopće preskoči izlazak ove godine, nešto se pokrenulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, baš kao i prošle godine, Activision je odlučio pokazati novi Call of Duty prvo NBA igračima. Napravio je to iza zatvorenih vrata u Las Vegasu tokom odigravanja NBA Ljetne lige, gdje je igračima pokazan demo nove igre. I zapravo se ne radi o glasini, čitav niz mladih NBA igrača, koji sudjeluju u Ljetnoj lizi hvale se istim na društvenim mrežama, ali zasad bez konkretnih detalja.

Zanimljivo, ususret konačnog zaključivanja Microsoftove kupnje Activisiona, sve se igra i prezentira na PS5 konzolama, što je donekle i u skladu s ranije dogovorenom marketinškom suradnjom Activisiona i Call of Dutyja.

Sve ovo ukazuje na skoro otkrivanje novog Call of Dutyja javnosti, što bi se moglo dogoditi već idući tjedan. To će vjerojatno biti Modern Warfare 3, on će se radnjom direktno nastaviti na dvojku i vjerojatno će pratiti Ghosta u nekakvom spin-off pohodu.

Prema inicijalnom planu igra je trebala biti samo ekspanzija za Modern Warfare 2, da bi se u konačnici odlučilo izdati ju kao punokrvni Call of Duty naslov. Kako će to utjecati na količinu i kvalitetu sadržaja, trebali bismo saznati negdje početkom studenog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano