Vijesti

Ne šalimo se: Quake je dobio moderno reizdanje za PC i konzole, stiže i next-gen verzija

Vragolasta Bethesda niže iznenađenja brže nego ministar zdravstva gafove na presicama. Nakon nove, tko zna koje po redu verzije Skyrima najavljen je i odmah izdan refreshani Quake za konzole i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom 25. rođendana serijala prvi Quake reizdan je na PC, XONE, PS4 i Switch s novim vizualima, naprednijim osvjetljenjem i rezolucijom do 4K, a u paketu se nalaze obje ekspanzije te dvije dodatne koje su kreirali developeri iz MachineGamesa (Wolfenstein: The New Order i The New Colossus).

Bethesda će nastaviti dodavati novi sadržaj kreiran od strane zajednice, a ako ste uopće sumnjali, podržan je i online multiplayer i to s cross-platform podrškom za do 8 igrača. Za one željne pravog muškog old-school nadmetanja, na svim platformama omogućen je i split-screen multiplayer na jednom ekranu.

Svi koji posjeduju prvi Quake na Steamu ili Bethesda.net ovu novu verziju dobit će besplatno, a budući sretni vlasnici platit će je 10 eura. Osim novog sadržaja koji će biti besplatan, uskoro očekujte i next-gen nadogradnju za PS5 i XSX s 4K rezolucijom i 120 FPS-a.

Tko je za multiplayer party?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano