Vijesti

Neće vas iznenaditi izbor najboljih igara godine PlayStation igrača

PlayStation Blog je prošle godine nagradu za najbolju igru godine udijelio sam sebi. Odnosno, učinili su to njegovi posjetitelji koji su izglasali God of War Ragnarok u gotovo svim kategorijama. Ove godine veliko iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko iznenađenje apsolutno nikoga, najbolja PS5 igra godine je Marvel’s Spider-Man 2. A ne Baldur’s Gate 3 kao na The Game Awardsu te u većini drugih izbora.

Vođeni istom logikom, najbolji studio godine je Insomniac, ispred Lariana, CD Projekt Reda i Square Enixa. Postoji kategorija i za najbolju PS4 igru, a to je igra koju je malo tko uopće igrao na toj konzoli – Hogwarts Legacy.

Na razočaranje nekih naših čitatelja, najbolji indie naslov je JRPG Sea of Stars, a na oduševljenje ostalih, najbolja ekspanzija/proširenje je Phantom Liberty za Cyberpunk 2077 (ispred Burning Shores za Horizon Forbidden West).

Nešto je osvojio i Baldur’s Gate 3, a to je nagrada za najbolje multiplayer iskustvo. Sve ostale naslove nagrađene u bitnim i manje bitnim kategorijama pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano