Vijesti

Nema besplatne nadogradnje za PS5 Spider-Man, ali ima za Miles Moralesa

Čudnu politiku posljednjih mjeseci vodi Sony. Nakon što su praktički svi izdavači odlučili nuditi besplatne nadogradnje na PS5 verzije, Sony će iz nekog razloga to napraviti samo polovično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony se s odlukom da svim vlasnicima Spider-Mana na PS4 ne ponudi besplatnu nadogradnju na PS5 svrstao uz bok omraženim 2K i Remedy studijima. Da razjasnimo – ako ste kupili Spider-Mana na PS4 moći ćete ga igrati kao i svaku drugu PS4 igru na PS5, ali ne i verziju s poboljšanim vizualima.

Da stvar sa Spider-Manom iz 2018. bude još čudnija, apsolutno ne postoji način da kupite remasteriranu PS5 verziju. Dakle, ako želite nadoplatiti 10-ak eura to nećete moći. Remasterirani Spider-Man moći će se igrati isključivo kupnjom Miles Morales Ultimate Editiona za 80 eura. Definitivno čudan potez Sonyja koji omalovažava kupce s PS4.

S druge strane, da je ovo više iznimka nego pravilo za buduće cross-gen igre poput Horizon Forbidden Westa, možda je potvrda kako će se kupnjom Miles Moralesa na PS4 ipak besplatno ostvariti pravo na igranje vizualno naprednije igre na PS5. Sve to Sony je potvrdio za Kotaku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano