Nema straha za budućnost WWE igara

Čini se da nema „zime“ za buduće igre tzv. profesionalnog hrvanja. Predstavnici 2K-a i World Wresting Entertainmenta potvrdili su novi, višegodišnji ugovor o suradnji. Tako je iz javno objavljenih detalja poznato da 2K i dalje ostvaruje pravo na izdavanje WWE igara na svim važnijim platformama. WWE igre, kako je to već poznato, izlaze tijekom zadnjih 18 godina, a vijest znači da se ta tradicija nastavlja. Sve donedavno izdavač ovog serijala je bio THQ, no početkom 2013. godine prva na franšizu preuzima Take Two, matična tvrtka 2K-a. Proizvođač je bio i ostao japanski studio Yuke’s, i to se ne mijenja, na opću radost fanova.

Osim potvrde nastavka rada na franšizi za aktualne konzole, u 2K su najavili i nastavak investiranja u WWE SuperCard spinoff igru, no detalji o tome su šturi. Posljednja WWE igra iz 2K-a je WWE 2K16, koja je izašla na tržište u listopadu 2015. godine za konzole, a još uvijek dobiva i podršku u obliku DLC-a.

Ovo objava stiže tjedan dana prije nego Take Two objavi financijske rezultate za posljednji kvartal fiskalne godine, pa je moguće da dodatni detalji o poslovnom dogovoru budu objavljeni tada. No ono što je izgledno jest da očekujete nezobilazni WWE 2K17.