Vijesti

Next-gen verzija The Witcher 3: Wild Hunta dolazi u drugoj polovici godine

Znate već da nam dolazi legendarni The Witcher 3 na aktualnu generaciju platformi? Ako ne znate, da, to se događa. Najavljen još prošle godine, The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition sada je dobio okvirni datum izlaska i potvrdu za drugu polovicu 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno je za drugu polovicu ove godine potvrđena i next-gen izvedba Cyberpunka 2077, a sve to obečao je CD Projekt povodom novog strateškog rekonstruiranja kompanije.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition će biti moguće zaigrati na PlayStationu 5, Xbox Seriesu, te PC-u kao standalone naslov, ali i u formi besplatne nadogradnje ako ga već posjedujete za PlayStation 4, Xbox One ili PC.

Mnogima nam najdraži naslov dolazi uz raspon vizalnih i tehničkih dorada kao što su ray tracing i brža učitavanja. Sve to odnosi se na osnovnu igru, obje ekspanzije i sav ekstra sadržaj. Kao ponosni vlasnik PS4 verzije igre jedva čekam zaigrati ovo čudo na PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano