Vijesti

NieR: Automata ugledao svjetlo dana

Stigle su i prve konkretnije informacije za nastavak Niera koji je već stekao kultni status među svojim obožavateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je pet godina otkako je Square Enix izašao u javnost s ovim unikantnim naslovom koji je mnoge igrače diljem svijeta zadivio svojim artom, soundtrackom te emotivnom pričom, koja će napokon dobiti i svoj nastavak, pod zvučnim imenom Automata. Jedna od najznačajnijih vijesti je da na nastavku radi i Platinum Games, koji će na igru zasigurno ostaviti svoj dobro nam poznati otisak, a u kombinaciji s originalnim idejama tvoraca Niera siguran sam da nas očekuje još jedno nevjerojatno putovanje. Kako to sve izgleda možete provjeriti u prvom službenom traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=ARHVKZ5K1b0

Također je poznato da se igra ne nastavlja pričom direktno na prvijenac tako da nitko neće biti zakinut ako se odluči pružiti priliku ovom čarobnom univerzumu, šta je pak najmanje šta zaslužuje. Tako ćemo ovaj put uskočiti u kožu novog protagonista, androida skraćenog imena “2B”, sa zadaćom da uzmemo natrag od osvajača ono što je najvažnije, dom, planet Zemlju.

NieR će izaći na PS4, no datum još nije poznat. Dok čekamo, možda je pravo vrijeme da se podsjetimo što je to što igru čini tako posebnom.

{gallery}nier2{/gallery}

 

Povezano