Vijesti

Nije sigurno da će se Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 pojaviti u prvoj polovici 2021. godine

Isprva se Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 trebao pojaviti u Svibnju 2020. godine da bi developer Paradox Interactive odgodom poopćio izlazak nekad u 2020. godini. Zatim je igra odgođena za 2021. godinu da bi CEO Paradoxa, Ebba Ljungerud, objavila kako ne vjeruje da će se izdati u prvoj polovici 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po gameplay traileru koji datira još od 2019. godine (izgleda da nema ničeg novog), nekako i nije neobično vidjeti takve odgode:

Za jedan immersive sim, Bloodlines 2 izgleda kao sve samo ne kao takav žanr, animacije su drvene, grafika kao da je ispala iz 2012. godine itd. Ima tu jako puno posla ako Paradox želi polučiti ikakav uspjeh kod publike s igrom. Ako išta, odgodom spašavaju živu glavu pored igara koje će maznuti sav medijski prostor i pozornost gamera i gaminga kao što je Cyberpunk 2077. Samo se nadam da se igri neće dogoditi famozni development hell.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano