Vijesti

Nijedna Sonyjeva ekskluziva nije imala lošiju ocjenu na Metacriticu od GT7

Sonyjev Gran Turismo 7 imao je nesreću da se pronađe u čak dvije kontroverze od njegovog izlaska. Prvo se dogodio rat u Ukrajini zbog kojeg je Sony ruskim igračima uskratio mogućnost igranja, a zatim se ispostavilo kako je novi GT najmanje darežljiv kreditima od svih dosadašnjih igara u serijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva kontroverza imala je za učinak to da su Rusi spustili ocjenu igrača na Metacriticu na 6 od 8, a druga kontroverza, posebno nakon ovotjednog downtimea i dodatnog rezanja fondova nagrada, strmoglavila je tu ocjenu na samo 2.3. Što je najniža ocjena ikad bilo koje PlayStation ekskluzive.

Kod nas podijeljeni komentari

Druga faza bombardiranja nulama krenula je 17. 3., baš kada je najavljena kontroverzna zakrpa. Od tada se zaredalo preko 2300 ocjena različitih igrača. Komentar ocjene s najviše lajkova kaže da bi Gran Turismo 7 trebao biti F2P igra, a najviše mu zamjera ono što smo zamjerili i mi u recenziji – to što poslije rješavanja cafe misija praktički nema SP sadržaja za igranje, nakon čega preostaje samo grindati.

Ipak, ne slažu se svi kako je ekonomija Gran Turisma 7 uništena. Komentari, a posebno na našem forumu su podijeljeni. Forumaš @weky zauzeo je stav kako su nagrade samo optimizirane kako bi flow igre bio bolji, a @turok99 kaže da su gameri razmaženi, pa bi sve “bez truda, znanja i vještine”. Najviše reakcija drugog tabora prikupio je @Deadwalker – “čini se da je driving simulator postao market simulator”, zaključio je.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano