Vijesti

Nintendo Direct Mini najavio nove Monster Hunter naslove

U sjeni jučerašnje Sonyjeve prezentacije, Nintendo je danas održao Direct Mini: Partner Showcase u kojemu je prikazao nekoliko nadolazećih igara. Najviše prostora dobila su dva nova nastavka serijala lovca na beštije – Monster Hunter Rise i Monster Hunter Stories 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rise stiže 26. ožujka iduće godine, dok ćemo Stories 2 igrati na ljeto iste godine. Producent Monster Hunter franšize Ryozo Tsujimoto rekao je: „Rise u naslovu se odnosi na ideju lovaca koji trče uz litice i koriste vertikalnost okoliša, baš kao i na našu želju da stvorimo igru koja će privući mnogo ljudi diljem svijeta zbog svoje uzbudljive igrivosti.“

Igra će dopuštati igračima da istražuju litice i povišene dijelove mape koristeći malo biće zvano Wirebug. Direktor Igre Yasunori Ichinose nadodao je: „Igrač će nositi nekoliko tih malih pomagača koji će vam pomoći da dođete na teško dostupna mjesta. Također, postoji veliki raspon mogućih napada koje možete kombinirati uz pomoć Wirebuga. Ti posebni napadi, uz vaše omiljeno oružje, učinit će borbu vrlo zanimljivom.“

Ostatak kratke prezentacije pozabavio se nekolicinom drugih igara koje bi trebali zaigrati do kraja godine. Spomenimo Sniper Elite 4 koji bi trebao stići do kraja godine te Fitnes Boxing 2 za nas koji ne volimo teretane, a njega očekujemo 4. prosinca. Čitavu prezentaciju i ostatak najavljenih igara možete pogledati u nastavku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano