VijestiZanimljivosti

Nintendo godinama nije riješio driftanje Joy-Cona, jedan igrač ga riješio s komadićem kartona

Unatoč tome što je već 5 godina vani i jedna je od najpopularnijih konzola svih vremena s trendom rasta da izbije na sami vrh, Nintendo Switch nije uspio riješiti problem s driftanjem Joy-Conn kontrolera. Odnosno, vjerojatno ga nije ni pokušao riješiti, a tužbe se redaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo koji vlasnik Switcha nije uočio samostalno micanje likova na ekranu ili kamere, a budući da Nintendo nije iskazao interes za popravkom problema, izgledno je da će se on prolongirati i na Switch OLED model koji stiže u listopadu ove godine.

Međutim, jedan igrač uspio je pronaći rješenje. Ono što Nintendo nije uspio godinama shvatiti, Youtuber VK’s Channel je uspio. Problem je riješen s komadićem kartona, a može proći i presavijeni papir. Kako i gdje točno ga postaviti možete pogledati na videu oko 6:30 ovdje ili na slikama ispod.

U gomili slučajeva driftanje Switch kontrolera popravlja se kada uložite silu pritiska na njegovu površinu. Odnosno, da ne kompliciramo – stanje se popravlja kada ga pritisnete malo jače. Ako je tako i kod vas, ovo bi moglo biti rješenje za vas. Papir ili karton će stvoriti taj isti pritisak i problem je riješen. “Kod mene već 2 mjeseca nema driftanja“, kaže VK.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano