Vijesti

Nintendo Switch je prestigao PlayStation 4 u Japanu

Nije tajna da su Japanci, koji su u konstantnom pokretu i žive u površinski najmanjim prostorima za život od svih razvijenih zemalja, ludi za prijenosnim konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se na prva tri mjesta najprodavanijih konzola svih vremena smjestilo čak tri prijenosne konzole. I to sve tri od Nintenda. Peta je PSP, dok se između njih pogurao tek PlayStation 2, koji je u čitavom svijetu ipak najprodavaniji svih vremena.

Dostigao čak tri godine prednosti

Kako bilo, ipa nismo očekivali da će Nintendo Switch tako brzo prestići PlayStation 4 u prodaji. Tako je Switch u tek dvije godine stigao do 8,125,637 prodanih komada i prestigao PS4, koji se na tržištu nalazi golemih tri godine više.

Dakle, Nintendovi rezultati su impresivni, a impresivna je i brojka od već 35 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta što su ostvarili u tek nešto više od 2 godine. Za usporedbu, PlayStation 4 je dosad u svijetu prodan u preko 90 milijuna primjeraka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano