Ništa im nije sveto! Hakirali Solju, izgubio milijune, a Epic ga spustio na zemlju!

Nedjelja je dan za Soulju – dio drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste ni svjesni koliko je naš junak imao avantura otkako nismo pisali o njemu. Čovjek koji zabavlja svjetsku javnost, pa i nas svojim glupostima u 10 dana je srušio sve, ali i njega su. No, prvo krenimo redom. Znate kako svi tuže Fortnite i Epic zbog ubacivanja plesova u igri? Već 5 ili 6 selebritija tužilo je Epic, a tužio ih je i Soulja Boy iz sasvim suprutnog razloga. Soulja ih je tužio jer NISU ubacili njegov ples u igru. To je gospodin. Znate svi da je morao i prestat prodavati svoje “unikatne” konzole zbog Nintendove tužbe, ali Soulja se onda sjetio da preprodaje kopije PSP konzola koje je prodao sve. Zaradio je on tu prilično puno novaca, ali sve je to izgubio.

Hakirali našeg junaka

Već puna 3 dana gospodin Soulja ne spava mirno. Netko mu je hakirao njegovu trgovinu odosno web dućan koji ne radi, a zbog toga je Soulja Boy, kako sam kaže – izgubio milijune. Evo, ako ste vi stručnjak i znate kako povratiti hakirani portal, molim vas da pomogonete čovjeku da još nekoga ne prevari, jer nemojte zaboraviti da on preprodaje konzole s piratskim softverom po stotinu puta većoj cijeni nego što su na eBayu ili AliExpressu.

 

Mislite da je tu kraj problemima? Nije. Nakon što nije ništa naučio iz cijele situacije oko Nintenda, naš Soulja se pohvalio i obznanio svima da će njegove iduće konzole imati predinstaliran Fortnite. Nije trebalo dugo čekati na Epicovu reakciju, koji je rekao da ne postoji niti teoretska šansa, budući da Fortnite ne može biti pokrenut na rootanim i jailbrejkanim konzolama zbog svih zaštita, a da Soulja može jedino od njih dobiti tužbu. Eto, jako loš tjedan za našeg junaka. Kad već toliko pišemo o njemu mislim da je u redu da stavimo u članak njegovu pjesmu s kojom se proslavio, pa da možda netko klikne i nabije mu pregled na video.

https://www.youtube.com/watch?v=8UFIYGkROII

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS