Vijesti

Nitko ne zna čemu služi misteriozni port na PS5

Dva klasična USB-A porta, jedan USB-C port, HDMI, napajanje i ethernet su portovi navedeni u službenim specifikacijama konzole. Međutim, na pozadini PS5 vidljiv je još jedan priključak kojem još nije otkrivena svrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o priključku na gornjem vrhu stražnje strane (kada je okrenuta u vertikalni pložaj), a koji je pažnju pridobio tek ovaj vikend kada su stigle prve amaterske slike PlayStationa 5 po izlasku iz tvornice.

Premalo da bi bilo USB-C i nelogično da bude bilo što drugo, budući da sve klasične portove već imamo. Izgleda poput Kensington Lock sistema kojeg posljednjih godina imaju praktički svi laptopi, a koji služi za kompletno zaključavanje uređaja fizičkom bravom. Ali čemu takvo nešto na kućnoj konzoli?

Nagađa se da bi kroz “rupicu” mogli prostupiti prostoru za nadogradnju SSD-a, a mi ćemo otići korak dalje i totalno pretjerati – možda se radi o pristupnoj točki za skidanje i izmjenu stražnjih stranica? Što bi moglo biti moguće u teoriji koju Sony još uvijek nije potvrdio – da ćemo moći mijenjati izgled PlayStationa 5 zamjenom stranica.

Koja je vaša teorija?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano