Vijesti

No More Heroes 3 dolazi na sve veće platforme

No More Heroes 3, epski svršetak Travis Touchdown sage, napokon odlazi sa Nintendovog Switcha na druge platforme. Izdavač XSEED je potvrdio izdanja za PS4/5, Xbox i PC (Steam i Microsoft Store) po standardnoj cijeni od 59,99 dolara tj. eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fizička izdanja za konzole će u prvom printu sadržavati i bonus knjižicu s konceptnim ilustracijama, audio CD sa odabranim pjesmama iz igre, te posebnu registracijsku oznaku sa Travisovog motora. Nova izdanja izlaze ove jeseni, zasad bez točnog datuma.

Hoće li PC port popraviti tehničko izvođenje igre? Dosadašnji Steam portovi NMH1 i 2 su bili pomalo upitni, no ostaje nam vidjeti. S obzirom da se ipak radi o Unreal Engine naslovu, vjerojatno nas čeka ljepši paket od Switch originala. Dotad ne zaboravite i na Travis Strikes Again, pa pripremite svoju snažnu desnicu za punjenje baterije do jeseni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano