Vijesti

Nova epizoda The Last of Us TV serije rađena je za fanove. Evo kako i gdje ju pogledati

Mnogi su prethodnoj, trećoj epizodi The Last of Us TV serije zamjerili dvije stvari. Homofobima se nije svidjelo portretiranje odnosa dva gay lika koji se protegnuo na većinu vremena trajanja epizode, a drugi su zamjerili odstupanje od radnje u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedni i drugi bit će zadovoljni s novom epizodom, u čijem fokusu su ponovno Joel i Ellie. Nakon posjeta Billu, par u igri odlazi u Pittsburgh, ali radnja nove epizode događa se u Kansas Cityju. Preskočeni Pittsburgh nalazi se na istoku SAD-a, a Kansas City točno negdje na sredini, što sugerira da će Pittsburgh kompletno zaobići u seriji.

Kako bilo, četvrta epizoda, premda s novom lokacijom i likovima, kažu oni koji su je pogledali, rađena je za fanove igre. Nazvana “Please Hold to My Hand”, na IMDB-u zasad drži ocjenu od 8.7. Uz opasku kako i ova epizoda, vjerojatno pogonjena mržnjom homofoba iz prethodne, ima neproporcionalno visok broj najnižih ocjena koji za cilj imaju spustiti prosjek.

Četvrtu i naredne epizode (od njih ukupno 9) možete odgledati na dva načina:

  • Putem pretplatničkog servisa HBO Max
  • Na nekom od HBO kanala

Na HBO Maxu The Last of Us i sav drugi sadržaj možete gledati onoliko puta koliko to želite, a prva iduća prilika na TV-u je na prvom programu HBO-a danas u 20 sati. Potom u 21 sat te u 1 ujutro na HBO 3, a kasnije cijeli tjedan reprize se emitiraju u različitim terminima na različitim kanalima.

Povezano