Vijesti

Nova Forza Motorsport će biti veliki skok unaprijed naspram prijašnjih nastavaka

Vrlo odvažna izjava dolazi od kreativnog direktora serijala, koji je uvjeren da je nova Forza Motorsport najbolja do sada. Nisu li sve uvijek upravo najbolje ikad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesec je dana prošlo od prvog playtesta Forze Motorosport, a kreativni direktor Chris Esaki je više nego zadovoljan prikazanim. Najavljuju se velike promjene u samoj srži gameplaya, kako bi osjećaj utrkivanja bio što vjerniji i kvalitetniji. Bombastična je tako najava da se od Forze Motorsport 7 napravilo puno više promjena, nego što ih je bilo od četvrte do sedme Forze Motorsport. Znači ti to totalni revamp serijala i nešto posve novo i genijalno ili se kroz nastavke Forza Motorsport provlačila uz minimalne promjene, vidjet ćemo kada igra izađe.

Chris se dotaknuo guma i vjernog prijenosa informacija sa staze. Kao pokazatelj ogromnog pomaka, dao je primjer collision model gume, koji je do sada imao jednu dodirnu točku sa podlogom i osvježenje od 60 ciklusa po sekundi, odnosno 60Hz. Nova Forza Motorsport će imati čak 8 dodirnih točaka sa podlogom uz vrtoglavih 360 osvježenja po sekundi, odnosno 360Hz. Osim guma, Chris obećaje i da će osjećaj vožnje preko rubnjaka biti uvelike poboljšan i realan.

Forza Motorosport izlazi vjerojatno negdje sljedeće godine za Xbox Series S i X te nas do tada očekuje još mnoštvo playtestova. Možda u nekom od sljedećih baš vi budete izabrani da sudjelujete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano