Vijesti

Nova Forza Motorsport dolazi i na Xbox One?

Za sada se zna, odnosno službeno je da će nova Forza Motorsport izaći isključivo za current gen. Drugim riječima, za Xbox Series X i Xbox Series S. Zasad jedino što imamo osim najave prije dvije godine je ovaj teaser ispod odlomka. Još uvijek je izostavljena brojka 8 pa se špekulira naveliko kako se radi o svojevrsnom rebootu serijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, odnedavno se počelo šuškati još o jednoj stvari. Moguće je da će nova Forza Motorsport zapravo biti cross gen naslov i da će biti dostupna za Xbox One. Procurile su 2 slike koje prikazuju Xbox One verziju igre te da one datiraju negdje od srpnja prošle godine. Same slike ne pokazuju baš mnogo toga u što se možete uvjeriti sami klikajući na ovaj link.

Sudeći po ovoj reddit temi, utvrđeno je da su slike autentične. Naravno da to sve treba uzeti sa dozom skepse dok se Turn 10 ili Microsoft službeno ne očituju. A ako to zbilja bude istina, vjerojatno će dio fanova biti razočaran jer će biti kompromisa po pitanju toga kakva bi igra mogla biti i izgledati da bude izdana samo za trenutne konzole. Vjerojatno će više detalja o igri biti otkriveno 12.6., a datum izlaska krajem 2022. ili početkom 2023. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano