Vijesti

Nova nogometna simulacija UFL se ne srami bugova, pogledajte novi prikaz

Strikerz Inc. na UFL-u radi već preko 5 godina, od čega ozbiljnije posljednje dvije ili tri, od kada su uskočili investitori, ali ne srame se priznati koliko je izazovno razvijati jednu nogometnu simulaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To još bolje od njih zna Konami koji je posrnuo za FIFA-om unatoč desetljećima iskustva, a koliko je Strikerz predan izazovu, možda i najbolje pokazuje odluka da nadalje objavljuje više gameplay materijala bugovima unatoč. Kako kažu, bit će transparentni i radit će na tome da problemi koje vidite ne završe u finalnoj verziji igre.

“Imajte na umu da ćemo igru prikazivati onakvu kakva je sada, što znači da ćete vidjeti bugove, nedovršene modele ili neke čudne mehanike. Naš tim predano radi kako bi osigurao da nijedan od problema ne doživi izlazak igre”, poručuju iz Strikerza.

U prvom dijelu videa (iznad) možete vidjeti relativno pristojan gameplay i određeni napredak od prethodnog iz siječnja ove godine, dok su se u drugom dijelu developeri odlučili našaliti sami sa sobom. Ima tu svega, od kasnih reakcija golmana, hodanja unatraške, čudne fizike mreže gola…

ffa anketa

Može li UFL pomrsiti račune EA-u i Konamiju?

UFL se u svojoj početnoj verziji još uvijek planira izdati do konca ove godine. Bit će besplatan, pa osim igrača ne očekujte previše licenci. Fokus igre bit će na fiktivnim timovima kreiranim od strane igrača u modeovima nalik FIFA-inom Ultimate Teamu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano