Vijesti

Novi Assassin’s Creed: Umjesto Meksika i Azteka u arapski Bagdad

Jučer se pojavila informacija od relativno pouzdanog leakera kako će idući Assassin’s Creed posjetiti drevnu civilizaciju Azteka. I dok Azteke i južni Meksiko nećemo sasvim odbaciti, možda se pronađe u nekom od narednih naslova (poput projekta Infinity), idući nastavak ipak odlazi na drugu stranu svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To kaže Jason Schreier čija riječ je jača od bilo koje druge. Schreier se nadovezao na izvještaj s početka ove godine u kojem je tvrdio da će novi Assassin’s Creed Rift biti manje i fokusiranije iskustvo. U zaseban naslov evoluirao je iz ekspanzije za Valhallu.

Glavni lik bit će Basim, popularni assassin iz Valhalle, a sada je na Redditu nadodao kako će ga put odvesti u Bagdad. Rift neće sadržavati masivan otvoreni svijet poput recentnih naslova i fokusirati na stealth način igranja.

Predstavljanje krajem ljeta

Schreier se osvrnuo i na Infinity, masivan Assassin’s Creed naslov koji će s godinama evoluirati kroz nove svjetove i priče, a nekako će u jednu igru upakirati i sve (ili barem većinu) prethodnih. “Nakon Rifta bit će AC Infinity, a iako će uključivati hrpu različitih igara/iskustava/bioma/kako god ih želite nazvati, čuo sam za glavna dva, a nijedan od njih nisu Azteci”, kaže.

Schreier manji i fokusiraniji AC Rift očekuje do kraja ove godine ili negdje u 2023., a Ubisoft će ga gotovo sigurno otkriti 10. 9. ove godine za kada je zakazao veliku Ubisoft Forward prezentaciju. “Ubisoft Forward vraća se u svojoj punoj snazi, spreman otkriti nove vijesti i ažuriranja za nekoliko projekata i igara na kojima rade naši studiji diljem svijeta” stoji na službenom blogu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano