Vijesti

Novi Battlefield imat će “pravu” kampanju za jednog igrača, službeno je potvrđeno

Posljednju pravu Battlefield kampanju imali smo u Hardlineu. “Iskustva” iz jedinice i petice ipak ne bismo ubrajali u ozbiljnije pokušaje, a kako se čini, naredni Battlefield naslov konačno će vratiti ono što nam svima nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prošle godine u Electronic Arts je stigao sukreator Haloa Marcus Lehto sa zadatkom da uspostavi novi studio za FPS naslove. U travnju je potvrda imena studija jasno dala do znanja za koji serijal će biti zadužen. Ime Battlefield Seattle Studio govori sve, a sada je jasno kako će on biti zadužen za kampanju novog Battlefielda.

To otkriva pozicija za posao direktora dizajna, u kojoj stoji kako će odabrani kandidat “upravljati dizajnerskim timom i vizijom nove Battlefield kampanje”. “Vaš posao je prihvatiti temeljna načela Battlefield franšize i osigurati da ona budu protkana kroz sve slojeve majstorski osmišljene kampanje za jednog igrača”, navodi EA.

ffa anketa

Treba li Battlefieldu "prava" kampanja

Da EA s novim Battlefieldom misli ozbiljno govori i uvjet od najmanje 10 godina iskustva razvoja velikih kampanja u videoigrama. Lehto je još prošle godine tvrdio kako je njegov novi projekt već u razvoju, stoga smo sasvim sigurni da i matični DICE već naveliko radi na nastavku posustale franšize.

Igra