Vijesti

Novi Call of Duty bit će otkriven u Warzoneu povodom početka pete sezone

Ako koncem godine na FFA Awardsu budemo imali kategoriju za najgore čuvanu tajnu godine, ona mora otići Activisionu. Premda još uvijek nije službeno potvrđen, o Modern Warfareu 3 konkretno se priča već više od pola godine, a sada konačno znamo kada će sve postati “službenije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje novog Call of Dutyja održat će se u Warzoneu, potvrđeno je. Datum početka posebnog događaja još nije preciziran, ali znamo da će okupiti igrače u grupnom izazovu osiguravanja kemijskog oružja. Po dobrom starom Call of Duty običaju, ono će se vjerojatno aktivirati ili doći pod krive ruke i tako stvoriti podlogu za novu radnju, a sve to će uslijediti nedugo nakon početka nove sezone zakazane za srijedu 2. 8..

Nadamo se da novi Call of Duty neće imati previše veze s Nicki Minaj. Ona će novoj sezoni kao nova operatorica postati dijelom CoD folklora, ali, srećom, nije pronašla svoje mjesto na procurenoj naslovnici novog CoD-a, kojom ipak dominira Captain Price.

Ono što znamo je da će se Modern Warfare 3 nastaviti direktno na prethodnika. Beta testiranja multiplayera planiraju se u listopadu, a puni izlazak igre očekuje se početkom studenog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano