Vijesti

Novi Call of Duty će se navodno otkriti tek sredinom ljeta

Travanj i svibanj predstavljaju dio godine kada Activision tradicionalno prezentira kriva novi Call of Duty, a ako to ne učini on, redovito to naprave leakeri i insajderi. Jedan takav otvorio je sezonu novog Call of Dutyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada je Call of Duty u pitanju, javit će se tko drugi nego Tom Henderson. Njegov izvještaj na Insider Gamingu nije bio suviše opsežan te se sve svodi na informaciju kako će Activision novi Call of Duty otkriti tek u kolovozu.

Podsjetimo, među insajderima je dugo kolala glasina kako će ovogodišnji Call of Duty biti tek nešto veće proširenje na Modern Warfare 2, međutim, navodno je negdje u međuvremenu Activision promijenio plan te je ekspanzija postala punokrvna igra.

Razvoj novog Call of Dutyja najvjerojatnije predvodi Sledgehammer Games, studio iza Black Ops Cold Wara, WWII i Advanced Warfarea. U pomoć će mu iskočiti brojni interni razvojni studiji kako bi sve bilo spremno za jesen ove godine.

Izlazak se planira za početak studenog, a beta testiranja u listopadu. Na relativno neuredan razvoj novog Call of Dutyja zasigurno utječe neizvjesnost u svezi najveće akvizicije gaming industrije svih vremena. Naime, Microsoftova akvizicija Activision Blizzarda dogovorena je još početkom prošle godine, međutim, ispriječila su se regulatorna tijela, pa tako izdavač Call of Dutya već neko vrijeme djeluje u svojevrsnom limbu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano