Novi foršpan za Kingdom Hearts III prikazuje LCD mini-igre po uzoru na osamdesete

Ako vam glavna priča dosadi (u što sumnjamo unaprijed) moći ćete udrobiti ponešto vremena sa miniigrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Square Enix konačno ne očituje oko toga kada će Kingdom Hearts III konačno izaći, evo još jednog kratkog foršpana, čisto da pustimo nove hektolitre sline:

https://www.youtube.com/watch?v=nMpo7cuftKI

Kao što se može vidjeti iz priloženog, Sora je izvukao staru monokromatsku LCD prijenosnu konzolu i odlučio malo odigrati pokoju igru. Igre koje su prikazane su The Barnyard Battle, The Karnival Kid, GiantLand i  Musical Farmer. Poanta je da igre neodoljivo liče na one (najpoznatija marka je Tiger) koje smo kupovali na placu kao klinci (jer neki od nas nisu imali Gameboy tada, šmrc) samo što su ubačeni Disneyevi likovi iz davnih vremena u njih.

Ovo sve će sigurno probuditi lijepu količinu nostalgije u svakom gameru koji je imao takve prijenosne konzolice. Igre su bile primitivne sa najčešćim ciljem da se nabije ogroman broj bodova. Idealno za brzinski prikratiti vrijeme što je očito i Sora odlučio učiniti.

Kad će više taj Kingdom Hearts III? Ove godine?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS