Vijesti

Novi gameplay prikaz Burning Shores ekspanzije za Horizon Forbidden West izgleda poput Avatara

Velika Burning Shores ekspanzija za Horizon Forbidden West na rasporedu je idući mjesec i sa svakim novim prikazom jasno se vidi zašto će izaći samo za PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovog mjeseca pisali smo kako je Guerilla, zbog odbacivanja starih konzola, dobila znatno više kreativne i vizualne slobode. Rezultat toga bit će još detaljnija nova mapa te grandioznije mašine i borbe s njima. Jedna takva nova mašina je tzv. Waterwing.

Njega je Guerilla prikazala upravo danas (video na kraju teksta). Radi se o srednje velikoj mašini koju Aloy može pripitomiti, a potom letjeti visoko i roniti duboko. Osim što Burning Shores izgleda blizu vizuala koje je James Cameron ostvario s Avatarom, Waterwing podsjeća kao jedno od stvorenja iz The Way of Water filma.

Bez limitacija PS4, ova mašina bit će brža i okretnija od svih dosad, a kao logičan iskorak nameće se poboljšanje tehnologije iscrtavanje neba. Naime, u Burning Shores Guerilla će prikazati nebo na potpuno novi način, uvjerljiviji, koristeći oblake kao zasebne 3D objekte, što će doći do punog izražaja kad proletite kroz njih po prvi put.

Burning Shores kao ekspanzija za Horizon Forbidden West izlazi 18. 4. po cijeni od 149,99 kuna – virtualne valute koju koristi hrvatski PlayStation Store. Kako biste ju zaigrali, potrebno je prvo preći glavnu kampanju iz bazne igre, za što imate još tri tjedna. Inače, igra je već mjesec dana dostupna bez dodatnog plaćanja svim PlayStation Plus Extra pretplatnicima.

Igra

Povezano