Vijesti

Novi PlayStation Store lansira se 21. 10.

AŽURIRANJE VIJESTI 16. 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je upravo newsletterom potvrdio lansiranje novog PlayStation Storea iduću srijedu 21. 10., a novu mobilnu verziju pretraživat ćemo od 28. 10. Potvrđeno je i kompletno ukidanje wishliste, a zasad još uvijek nije objavljena alternativa.

Novi Store trebao bi dizajnom i mogućnostima biti sličan onom na PlayStationu 5, a za kojeg je jučer otkriveno kako će biti direktno ugrađen u korisničko sučelje konzole.


STARA VIJEST 9. 10.

Iako Sony to još uvijek nije nigdje javno komunicirao, prema developerima i distributerima krenula je komunikacija o izmjenama koje stižu na PlayStation Store.

Tako bi u ponedjeljak 19. 10. trebao biti lansiran novi PlayStation Store na webu i mobitelima, a osim (nadamo se) novog dizajna, kompletno izmijenjene jezgre i QOL promjena, novost je da da se više neće moći kupovati PS3 i PS Vita igre, teme i avatari.

Dakle, preko weba će se ubuduće moći kupovati i pretraživati PS4 i PS5 igre, dok bismo PS3 i Vita igre, te teme i avatare i dalje trebali moći kupiti s tih uređaja. Dakle, starije konzole još uvijek nisu odsječene.

U komunikaciji prema svojim partnerima Sony je naveo i ukidanje wishliste što bi, nažalost, bio korak unatrag. Nadamo se da će smisliti neko bolje rješenje, uključujući i poklanjanje igara drugim korisnicima te ostale moderne mogućnosti 21. stoljeća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano