Vijesti

Novi, pravi Splinter Cell je u razvoju

Gotovo nevjerojatno zvuči činjenica kako smo posljednji Splinter Cell igrali prije čak 8 godina. Nakaradnu najavu Splinter Cell VR/mobilne igre već smo zaboravili te se čini kako je Ubisoft konačno krenuo raditi na pravoj, velikoj Splinter Cell igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva to vjerojatno i najpouzdaniji gaming portal kada su u pitanju glasine. VGC-u to je otkrio provjereni izvor, koji navodi kako je novi Splinter Cell naslov početnoj fazi produkcije, a Ubisoft će ga službeno otkriti u idućoj. godini.

Sam Fisher gostovao je prošle godine u Ghost Recon Breakpoint DLC-u

Na igri radi neki od Ubisoftovih studija koji nisu bazirani u Montrealu, i to jesve što zasad znamo. Nadajmo se Sam Fisher neće spasti pod trendove koji vladaju u Ubisoftu, odnosno da neće postati open-world naslov s gomilom uskličnika na mapi. Ili, nedaj bože – battle royale.

Dakle, ako je VGC-ov izvor zaista u pravu, te ako je novi Splinter Cell sada u ranijoj fazi razvoja, njegov izlazak ne očekujemo prije kraja 2023. godine. Dovoljno da na next-gen pređu svi koji to još nisu napravili i da balast stare generacije odbacimo negdje, nadamo se, početkom 2022.

Povezano